Kundservice

Här nedan kan du i kontaktformuläret skicka frågor
och få svar snabbt från oss. Vi har även sammanställt
de vanligaste frågorna här nedan så kolla gärna där
också.

icon_kopvillkor

Köpvillkor

Hos oss är det enkelt och säkert att handla. Vi levererar alla typer av tavlor i standardstorlekar inom 4-7 arbetsdagar. Frakter med postpaket är kostnadsfria. Moms ingår i samtliga priser. Nedan finner du våra fullständiga köpvillkor.

LEVERANSTID & FRAKTPRISER

Normal leveranstid för samtliga taveltyper i standardstorlekar är 4-7 arbetsdagar. Under jul, nyår och juli månad kan leveransen vara något längre. Leverans sker med DHL privatpaket till ombud eller företagspaket, önskad tjänst väljer ni i kassan. När beställningen skickats från oss får ni en leveransbekräftelse via e-post. I denna bekräftelse har ni möjlighet att spåra paketet. Ni har rätt att häva köpet utan kostnad vid eventuell försening som är längre än 7 arbetsdagar och som inte faller under force majeure eller kan härledas till bristande leveranshantering av DHL. 

icon_angerratt

Ångerrätt och reklamation

14 dagars ångerrätt gäller. Det innebär att om du köper en vara via telefon eller Internet, har du möjlighet att ångra köpet inom 14 dagar. Ångerfristen börjar löpa från dagen efter den dag du tagit emot varan. Om du ångrar ditt köp och skickar tillbaka en produkt till oss betalar vi tillbaka ditt köpbelopp senast inom 20 dagar. Som kund betalar du själv eventuell returfrakt, och ångrad produkt ska alltid returneras i väsentligen oförändrat skick samt i originalförpackning med tillhörande emballage. Konsumenten ansvarar för risken vid returfrakt; denna risk innefattar bland annat att produkten skadas eller kommer bort under frakt.

Ångerrätt och reklamation av tavla för som är printat med eget motiv gäller inte i de fall det egna motivet har brister som påvisats i kvalitetsbedömningen vid uppladdningen av bilden eller i de fall den egna bilden har brister som uppenbart kommer att återspeglas i det printade resultatet. 

Vi säljer alla produkter med ett års garanti samt två års reklamationsrätt enligt konsumentköplagen. Alla garantier gäller i Sverige. Produktgarantin täcker endast ursprungliga fel, d.v.s. fel som fanns i produkten vid leverans.

 

icon_sekretess

Sekretess

PERSONUPPGIFTER

De personuppgifter som du ger oss används för att behandla din beställning, fullfölja våra förpliktelser och ge dig bästa möjliga service. Dina uppgifter behandlas med största sekretess och kommer aldrig att lämnas vidare till tredje part. Om du undrar något om uppgifterna om dig, har du rätt att begära tillgång till de personuppgifter vi kan spara om dig – antingen för att granska, rätta till, eller ta bort informationen.

SÄKER BETALNING

Vi erbjuder säker kortbetalning med VISA, MasterCard/Eurocard och Klarna.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/27/167427/wallphoto.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

MINA SENASTE

Warning: A non-numeric value encountered in /storage/content/27/167427/wallphoto.se/public_html/wp-content/plugins/ultimate-social-media-plus/libs/controllers/sfsi_frontpopUp.php on line 61